• +40 771 639 980
  • rezervari@estera-hostel.ro

Edenland sau în pădure la căsuța din povești

Edenland sau în pădure la căsuța din povești

Săptămâna trecută am aniversat-o pe cea mai mare fiică a noastră şi datorită faptului că şi-a dorit o petrecere cu activităţi fizice am decis să îi ducem pe invitaţi la Edenland Park (Baloteşti). Din una în alta, am ajuns să rezervăm şi o „căsuţă în copac”, experienţă pe care ne doream de mult să o încercăm, şi am decis astfel că noaptea dinaintea petrecerii vom dormi în pădure.

Pentru cine nu a auzit încă de Edenland Park, este o locaţie de agrement situată la 20 de minute de Bucureşti, cu acces din DN1, în care atracţia principală (cel puțin pentru noi) este căţăratul în copaci. Pe lângă traseele în copaci (cele mai numeroase şi complexe dintre toate parcurile de gen din apropierea Bucureştiului), alte activităţi pe care le oferă dezvoltatorul sunt: echitaţie, tir cu arcul, airsoft, căţărare pe perete, paintball etc. Pentru cei mai mici există un loc de joacă, precum şi un colţ de pictură în care pot să picteze figurine din ipsos la alegere.

Noi am descoperit acest loc acum câţiva ani când am fost la o petrecere aniversară la care ne-am simţit foarte bine, astfel încât ne doream să repetăm experienţa. Traseele şi activităţile ne erau deci familiare, dar cum spuneam mai sus, punctul forte al sejurului a fost noaptea dormită în căsuţa de lemn din cadrul complexului. Iniţial, cei de la organizare evenimente ne-au propus să dormim în căsuţa “Ariciul”, dar uitându-se pe pozele de pe site, copila a ales până la urmă “Căsuţa din poveşti”. Şi iată cum vineri după-amiază am pornit spre Baloteşti cu sufletul la gură căci în ziua respectivă am aflat că trebuie să ajungem acolo până în ora 18,00.

Continuare si sursa articolului pe Roata Mare

succes

Lasă un mesaj